کد خبر : 9114
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۲:۵۸

۳۷ درصد مدارس خراسان رضوی روشویی و ۳۵ درصد توالت استاندارد ندارد

۳۷ درصد مدارس خراسان رضوی روشویی و ۳۵ درصد توالت استاندارد ندارد

 معاون تربیت و بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۷ درصد مدارس استان روشویی و ۳۵ درصد توالت استاندارد ندارد، گفت: چهار درصد از مدارس نیز به شبکه آب‌ آشامیدنی متصل نیست. صفدر سلطانی در گردهمایی روسای آموزش‌وپرورش خراسان رضوی که امروز، ۲۹ شهریور، در اردوگاه فرهنگی تربیتی ثامن الحجج(ع) برگزار

۳۷ درصد مدارس خراسان رضوی روشویی و ۳۵ درصد توالت استاندارد ندارد

 معاون تربیت و بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۷ درصد مدارس استان روشویی و ۳۵ درصد توالت استاندارد ندارد، گفت: چهار درصد از مدارس نیز به شبکه آب‌ آشامیدنی متصل نیست.

صفدر سلطانی در گردهمایی روسای آموزش‌وپرورش خراسان رضوی که امروز، ۲۹ شهریور، در اردوگاه فرهنگی تربیتی ثامن الحجج(ع) برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اهمیتی که بازگشایی حضوری مدارس دارد و همچنین آسیب‌هایی که در سال گذشته دانش‌آموزان از آموزش مجازی داشتند، قرار شده که آموزش های حضوری در مدارس انجام شود.
وی با اشاره به بازگشایی حضوری مدارس بر اساس دستورالعمل ۰۶ و آمادگی بهداشتی مدارس جهت بازگشایی ایمن ادامه داد: در بازگشایی حضوری مدارس سه موضوع استانداردهای بهداشت محیط مدارس، ملزومات حفاظت فردی، ضدعفونی دانش‌آموزان و سایر کادر مدرسه و توانمندسازی نیروی انسانی مهم است. این تقسیم‌بندی‌ها مطابق با ارزیابی‌های سال گذشته بوده که ضعف‌ جدی دراین سه حوزه وجود داشته است.
معاون تربیت و بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص نتایج این ارزیابی‌ها عنوان کرد: میزان رضایت‌مندی در فعالیت‌های حضوری نامطلوب نبوده اما بخش اولی که در آن پایین‌ترین امتیاز را کسب کرده‌ بودیم، در خصوص سطل‌های زباله کلاس‌هاست که اغلب بازرس‌های دانشگاه علوم پزشکی آن را گزارش کرده بودند. مورد بعدی در خصوص تجهیزات حفاظتی بوده است. در آخرین نکته هم عوامل آموزش‌دهنده در خصوص نحوه ضدعفونی کردن، نحوه شست‌وشوی دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مدرسه وجود نداشته‌اند.
سلطانی خاطرنشان کرد: پوشش کامل واکسیناسیون فرهنگیان و کلیه عوامل مرتبط با مدارس، واکسیانسیون دانش‌آموزان، جلب اعتماد والدین جهت حضور دانش‌آموزان در مدارس و آمادگی مدارس جهت رعایت استانداردهای بهداشتی از الزامات بازگشایی حضوری مدارس است.
وی با بیان اینکه بیش‌ از ۹۰ درصد همکاران فرهنگی شاغل در مدارس واکسن دوز اول و حدود ۵۰ درصد نیز دوز دوم را دریافت کردند، تصریح کرد: حدود ۱۲ هزار نفر از همکاران ما واکسن آسترازنکا را در دوز اول دریافت کردند که با فاصله هشت هفته مجاز به دریافت دوز دوم نیز شدند و از پنجم مهر ماه اطلاع‌رسانی انجام می‌شود تا این افراد دوز دوم را دریافت کنند. واکسیناسیون دانش‌آموزان در حال حاضر برای پایه‌های یازدهم و دوازدهم در سامانه باز است و امروز جمع‌بندی نهایی برای نوع واکسن ونحوه واکسیانسیون انجام خواهد ‌شد.
معاون تربیت و بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: نکته‌ای که در الگوی بازگشایی مدارس ارائه شده، این است که کمیته سلامت مدرسه نقش کلیدی را در دستورالعمل دارد؛ لذا تشکیل کمیته سلامت مدرسه واجب است و نیاز به رابط دانشگاه علوم پزشکی در آن کمیته است زیرا کمیته سلامت مدرسه است که تشخیص می‌دهد مدرسه از لحاظ رعایت پروتکل‌ها قابلیت بازگشایی دارد یا خیر.
وی افزود: فعالیت‌های ورزشی فرهنگی به صورت انفرادی و یا گروه های حداکثر ۱۵ نفره با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محیط های باز بلامانع است.
سلطانی گفت: در شیوه‌نامه بازگشایی مدارس بیان شده که ستاد کرونای شهرستان نمی‌تواند برای تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری کند و تعطیلی مطلق مدارس به‌ جز مواردی که از سوی ستاد ملی کرونا رسیده باشد، موضوعیت ندارد.
معاون تربیت و بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: سال گذشته برای عدم حضور معلمان در مدرسه یا بازگشت آن‌ها به مدرسه بعد از بیماری، همه پزشکان می‌توانستند توصیه‌هایی خود را ارائه دهند اما امسال در دستورالعمل تاکید شده که تنها پرشک معتمد آموزش‌وپروش باید نظر خود را ارائه دهد؛ لذا خواهشمندیم که پزشکان معتمد ادارات مشخص شوند و به محل کار آن افراد مراجعه کرده و تائیدیه را دریافت کنند.
وی افزود: در خصوص رعایت بهداشت مدارس ذکر شده که هیچ‌گونه غرفه تغذیه سالم در مدارس باز نباشد، گندزدایی و ضدعفونی انجام شود ودر تهویه کلاس‌ها دقت شود.
سلطانی در خصوص وضعیت بهداشتی واحدهای آموزشی سطح استان بیان کرد: ۱۴ درصد در سازه ساختمان و ۷۸ درصد مدارس در اتاق بهداشت مشکل دارند. در سیستم صابون و مایع ۲۰ درصد مدارس مشکل دارند.
وی با اشاره به اجرای بیش از ۱۷۰۰ پروژه بهداشتی در مدارس استان گفت: برگزاری کارگروه بهداشت و درمان ستاد حاشیه شهر با قرارگاه اجتماعی امنیتی شهید برونسی سپاه امام رضا(ع) و احداث و بهسازی فضاهای بهداشتی ۲۳ مدرسه در حاشیه شهر مشهد با مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعتبار ۵ میلیارد ریال، افتتاح و تجهیز ۸۰ اتاق بهداشت در مدارس استان با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال، راه اندازی کاروان مهر با نشاط و تهیه و توزیع ۲۵۰۰ بسته تجهیزات بهداشتی کمک های اولیه، ۵۰۰ سیستم لوله‌کشی صابون مایع و همچنین ۳۰۰۰ بسته بهداشتی طرح ارتقای سلامت نوجوانی از جمله اقدامات معاونت تربیت بدنی و سلامت دستگاه تعلیم و تربیت استان در راستای پروژه مهر به شمار می رود.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زيرنويس فارسي

خرید رپورتاژ آگهی و بررسی مزایای و معایب سئو

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز